Roxette Musical Journey

Roxette Musical Journey

Roxette lan XXX Tahun Musical Journey, Tansah London Singing Kabeh Wengi

Hot

Saturday, December 30, 2017

Roxette lan XXX Tahun Musical Journey, Tansah London Singing Kabeh Wengi

December 30, 2017 1

Aku wis lungguh nyedhaki kanggo ndeleng Roxette urip luwih saka 15 taun, lan ing wayah sore sadurunge aku wis suwe ngalami fantasiku. Uga, bocah apa wengi iku. Aku entuk karcis sing dituku saka Nopember, mbayar rejeki sethithik, amarga ing ngendi kursi ngarep, nanging bisa dianggep tanpa mangerteni saben dhuwit. Ora ana alesan kanggo ngomong yen aku wis teka ana ing ngarep maneh (ngendhihake pasanganku sayang), nanging aku ora seneng nyasarake. Cukup alright babagan kula, babagan carane kita njaluk menyang asli crita lan pemain ing wengi.

Pertunjukan diwiwiti karo kumpul Eskobar Swedia, aku rada disisih kaya pisanan, amarga O2 Arena kurang setengah. Padha nyoba sing paling apik kanggo njaluk sawetara pertimbangan saka wong ing umum kanggo luwih saka telung puluh menit. Tembang Eskobar utama sing narik kawigaten saya yaiku "dina sing prayoga kanggo nyepak ember", nanging kanggo aku lan kabeh liyane. Iku wengi kanggo urip. Dadi sawise 30 menit saka Eskobar, O2 ana ing pungkasan, lan wengi enchantment bakal miwiti.

The gig miwiti karo 'Resting in my Car', grup iki ing titik kasebut ing sikilé, aku ora tau saestu tresna sing melodi, nanging iku mung perasaan individu. Iki ditundhung dening 'The Big L' lan applauding lan nyanyi nuduhake tanda-tanda perbaikan lan luwih apik. "Bintang" sabanjuré, ing siji iki ora kabeh grup katon ngerti ayat kasebut, nanging malah terus mlaku karo band. Ing titik ing 'Nandur modal energi' aku felt kaya bakal njupuk O2 Arena rooftop mati nalika Marie supaya populasi umum nyopir menyang melodi. 'Crash! Boom! Jeblugan! 'Ana kaya sing kaget nalika diwenehi Per, karo Marie nggabung wektu sing cendhak mengko, kanggo aku sing bisa dadi lagu Marie, ora ana Per. 'Pound ing sampeyan' nuduhake pratandha saka perbaikan kumpul banjur aku wis anticipating. Aku seneng banget ora ngerti, nanging aku kerep percaya yen bisa nggedhekake garis-garis. Sing paling anyar kanggo melodi sing diputer metu 'Dheweke ora entuk apa-apa On (Nanging Radio)' minangka conto nuduhake liyane ngatasi adversity.

'Hati kawangun samudra' dipresentasikan dening Per, nalika piyambakipun remen kaliyan Magnus ing satunggaling koleksi Roxette ingkang paling dipun tresnani. Per ngandika yen koleksi Magnuss sing paling disenengi yaiku 'Dina duwe prayoga', Magnuss mbantah yen dheweke paling disenengi yaiku 'Balladas en Espanol'. Ana kabar luar biasa kanggo Dea, sebagian paling muda sing nggawe pertunjukan sing luar biasa babagan mbiyantu Marie nalika dheweke dibutuhake, uga ngukum eksekusi piano ing 'Water Colors in the Rain'. Aku ditangkap nganggo puji, nyanyi, njupuk foto lan njupuk gelisah nalika lungguh nyenyet kanggo 'Joyride'.

Aku durung maca proyek sadurunge katon, mula aku ora ngerti bab kalender. Nalika lungguh ketat kanggo Joyride, aku wiwit mikir-pikir, kok "Ndelok" ora ana. Ora ana alesan kanggo nemtokake yen kabeh wektu iki ora ana sing nyedhiyakake nyawa. Ngapunten, mugi kula wangsul malih, awit punika minangka kesempatan ingkang sae kangge 'Nggragedi kaya mekar', nyanyian saka loro-lorone nuduhake tanda-tanda perbaikan lan luwih apik. Wong sing bakal nemoni kumpul sing paling apik yaiku "Cara sampeyan", klebu kecenderungan iku minangka tantangan sing nggegirisi kanthi melu dawa melodi. Ing 'Pretty Woman', ana sing melu "Ora luwih saka tresna" sing diwenehake dening Per, ananging dheweke ora mbutuhake presentation babagan imajinasi. 'Béja kanggo prestasi wis nggawe aku wonder babagan umur sejati Per, nalika dheweke mlaku-mlaku ing saindhenging panggung, nalika sampeyan bisa ndeleng kabeh sing wis ditampa saka komitmen masyarakat umum kanggo katon. Marie uga narik kawigaten banget, lan dheweke diganjar karo eksekusi. Nalika iku "ora aman" kicked aku minangka saiki ngenteni sing wengi ora bisa mungkasi. Kabeh tiba-tiba dadi kesempatan becik kanggo 'Joyride' sing amba, tuku banjur aku ing wektu kasebut ngeculake kamera, lan nyoba nggunakke telpon sing paling apik kanggo ngrekam. Apa maneh, sing katon dadi pungkasan, nanging aku sadhar yen aku kudu ndeleng luwih akeh, supaya aku bisa ngliwati macem-macem lan mulai nguwuh "ROXETTE", kaya rame kaya aku bisa ngiring jam siji. Sasuwene sawetara menit, band paling tresna sandi ana ing ngarep penonton.
Read More